Meer resultaten voor legertenten verhuur

 
legertenten verhuur
Legertentenverhuur, het adres voor een legertent!
Onze legertenten passen in een 3 of 5 deursauto waarvan de bank plat kan. Al meer dan 20 jaar. worden onze legertenten gehuurd om een evenement mogelijk te maken. Introductiekampen van sport en studentenverenigingen, jeugdkampen en familiefeesten: onze tenten hebben het allemaal meegemaakt.
gratis 3d tuinontwerp programma
Openingstijden van C.s. Legertenten Verhuur in Nederland.
Dorpsstraat 2 Nispen. Bel 0900-1822 voor een C.s. Legertenten Verhuur snel gevonden en direct doorverbonden. Bel 0900-1822 090, p/m. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Open tot 1800: 197. Open tot 1700: 58. Open tot 1730: 55.
kerntrekbeveiliging
Partytent of stertent huren? Wetskin Tentenverhuur Amsterdam.
Gaat u voor een pagodetent, partytent of juist een simpele legertent? Wetskin Tentenverhuur is een tentenverhuurder in Diemen Amsterdam met een groot en onderscheidend tentenassortiment. Vertel onze buitenluchtspecialisten meer over uw feest of evenement en zij helpen u met het beslissen over de grootte van de tent en welke tent het meest geschikt is voor uw evenement.
vierpoot wandelstok
Legertent Huren check eventplanner.nl.
Je kan zelfs filteren op land en provincie. Voor zaken als legertent huren, legertent, legertenten, verhuur legertenten, verhuur legertent, legertent verhuur, legertenten verhuur, legertenten huren, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.
makelaar beek en donk
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Elke klant is voor ons uniek. Groot in legertenten en veldbedden. Uitgebreide Horeca verhuur. Bedankt voor het perfect regelen van de feesttent. Alles kon op de door ons gewenste tijd opgebouwd en afgebroken worden. Uw medewerker was een aardige jongen en een harde werker bovendien!
recovery
Legertentenverhuur Hamstra Gorinchem Hamstra, verrassend veelzijdig!
Legertenten verhuren wij in verschillende groottes. U kunt tenten per stuk huren maar ook meerdere tegelijk, afhankelijk van uw wensen. Wij verhuren legertenten voor o.a. feestjes, outdoor en sportevenementen en introductiekampen. Ook is het mogelijk er diverse accessoires bij te huren zoals bijvoorbeeld veldbedden, kachels, stoelen, etc.
tent verhuur
Vind legertent in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
VERHUUR Legertenten en Veldbedden huren. Verhuur van engelse legertenten te gebruiken als slaaptent met veldbedden: levering in heel nederland formaten: 5 x 5 meter 5500, 5 x 10 meter 9000, 5 x 15 meter 14000, te huur met grondzeil of houten vloer als ondergrond.
Jong Nederland De Lutte Tent verhuur.
Voor onze kampen en andere activiteiten beschikken wij over een aantal grote legertenten. Het is mogelijk om bij ons een legertent te huren, voor bijvoorbeeld een feest of een kamp. Ook kunnen er tafels, banken, praattafels en prikkabels gehuurd worden. Wij komen de tent bij u opzetten en ook weer afbreken. 1 tent 5750m, is voorzien van een aluminium frame en kan zonder gebruik van haringen opgezet worden, deze tent is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld buurtfeesten, omdat hij op elke ondergrond kan worden geplaatst. Voor de overige tenten worden wel haringen gebruikt en deze zullen dus op een grasveld geplaatst moeten worden. Ook is er nog de mogelijkheid om twee tenten van 5 x 10 m aan elkaar te maken zodat u een tent van 5 x 20 m heeft. De tenten worden alleen verhuurd in Noord-Oost Twente. Prijzen op aanvraag! Tent 5 x 10 m. Tent 6 x 16 m. Fotos van de tenten. Klik op de bovenstaande link om een aantal fotos van de tenten te bekijken. Voor verhuur of meer informatie over onze tenten kunt u contact opnemen met.:
Legertentverhuur Hoogeveen, Drenthe.
Vermeldt altijd de datum van ophalen en terug brengen, dan krijgt u meteen het huurbedrag op mail terug. Het opzetten van een legertent. Wilt u eerst weten hoe u de legertent kunt opzetten? Bekijk dan even de beschrijving, deze staat onder het menu-item verhuur.
TENT HUREN TERSCHELLING CAMPING APPELHOF Tentenverhuur.
De verhuur van onze tenten in het weekend is alleen mogelijk in mei, juni en september. De huurtenten moeten sowieso met de aangegeven minimum personen bezet zijn! De prijzen voor het huren van een tent zijn exclusief overnachtingsgeld en toeristenbelasting. 3-6 persoons Huurtent. 3-6 persoons huurtenten kunnen iedere dag van de week gehuurd worden. Behalve van dinsdag tot dinsdag en van donderdag tot donderdag. Prijzen inclusief stroom en picknicktafel, exclusief overnachtingsgeld. 6-8 persoons Huurtent. De 6-8 persoonstenten kunnen iedere dag van de week gehuurd worden. Behalve van dinsdag tot dinsdag en van donderdag tot donderdag. Prijzen inclusief stroom en picknicktafel, exclusief overnachtingsgeld. 8-12 persoons Legertent. De 8-12 persoons legertenten kunnen van maandag tot maandag en van zaterdag tot zaterdag worden gehuurd.
Vedama Verhuur Wilnis.
De legertenten worden verhuurd op basis van zelf ophalen, opbouwen en terugbrengen.Indien u in het bezit bent van een stationwagon geen sedan is de legertent gemakkelijk te vervoeren. Mocht het vervoer toch een probleem opleveren, dan kunt u bij ons een aanhangwagen huren tegen een gereduceerd tarief.
Legertenten verhuur.
Alle velden met een zijn verplicht. E-mail een kopie van dit bericht naar uzelf. Indien u contact wenst op te nemen voor legertent verhuur., maak dan gebruik van bovenstaand forumulier. De Papegaai Museumpark 5 5825 AM Overloon TEL: 0478 641311.

Contacteer ons

Verhuur feest
stern verhuur
legertenten verhuur
foldtable
oven huren
geluid verhuur
boels apeldoorn
buitentent huren
toilet huren
party verhuur
tafel verhuur
dj set huren
partytent te huur