Meer resultaten voor legertenten verhuur

 
legertenten verhuur
legertenten verhuur - Verhuur assortiment: Van partytent tot meubilair.
Verhuur assortiment: Van partytent tot meubilair. Bij ons kunt u alle partyverhuur materialen bestellen die u nodig heeft voor uw feest. Voor elke gelegenheid kunnen wij partytenten of meubilair verzorgen die perfect aansluiten op de sfeer van uw evenement en locatie.
legertenten verhuur
Legertentenverhuur, het adres voor een legertent!
Onze legertenten passen in een 3 of 5 deursauto waarvan de bank plat kan. Al meer dan 20 jaar. worden onze legertenten gehuurd om een evenement mogelijk te maken. Introductiekampen van sport en studentenverenigingen, jeugdkampen en familiefeesten: onze tenten hebben het allemaal meegemaakt. Klik hier
feesttent
Legertent huren www.groepstentverhuur.nl.
Voor het huren van een legertent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren boogtenten, deze worden ook gebruikt in het Nederlandse leger. De tent heeft geen middepalen en bestaat uit een aluminium frame. Het doek is van canvas.
feesttent
Een legertent huren in Friesland? Bij ons moet je zijn!
Bent u voor een bepaalde gelegenheid op zoek naar een legertent? Hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze legertenten zijn gemaakt van canvasdoek en hebben een afmeting van 5 x 55, meter. Het hoogste punt is 275, meter en de inloophoogte is 21, meter.
GU10
Legertent huren voor een feestje of weekendje weg?
Al een jaar of tien verblijft Dweilorkest De Deurdweilers jaarlijks op het dweilkamp dat ten tijde van de Bemmelse Dweildag wordt georganiseerd. In 2014 is er een gloednieuwe legertent aangeschaft om alle muzikanten onderdak te kunnen bieden. En deze tent kun jij huren.
akoestische platen plafond
Legertenten huren Legertenten.nl.
Al vele jaren verhuren wij legertenten voor bedrijven, particulieren of verenigingen. Op deze site krijgt u ook meer informatie over wat er bij het huren van een legertent komt kijken, sfeer impressie, tips voor het aankleden van een legertent voor een sfeervol feest.
Legertentverhuur Hoogeveen, Drenthe.
Vermeldt altijd de datum van ophalen en terug brengen, dan krijgt u meteen het huurbedrag op mail terug. Het opzetten van een legertent. Wilt u eerst weten hoe u de legertent kunt opzetten? Bekijk dan even de beschrijving, deze staat onder het menu-item verhuur.
Legertenten verhuur.
Alle velden met een zijn verplicht. E-mail een kopie van dit bericht naar uzelf. Indien u contact wenst op te nemen voor legertent verhuur., maak dan gebruik van bovenstaand forumulier. De Papegaai Museumpark 5 5825 AM Overloon TEL: 0478 641311.
Legertenten.
Tarieven verkoop legertenten.: Afhankelijk van maat en kwaliteit. Hiervoor even telefonisch contact opnemen met ons. Als u verder nog informatie wilt hebben over de verhuur, verkoop, of reparatie van legertenten, kunt u altijd even bellen. We helpen u graag.tel: 0224-227498 / 06-46497988.
Alles voor tuinfeest-benodigdheden-koelkast-legertent-huren-groningen huren? Hettema Verhuur's' shop.
Wij verzorgen al meer dan 75 jaar de verhuur van een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan tuinfeest benodigdheden. In onze collectie kunt u verschillende koelkasten huren evenals mooie legertenten. Ook kunnen we zorgen voor een mooi grondzeil of bijpassende veldbedden.
Jong Nederland De Lutte Tent verhuur.
Voor onze kampen en andere activiteiten beschikken wij over een aantal grote legertenten. Het is mogelijk om bij ons een legertent te huren, voor bijvoorbeeld een feest of een kamp. Ook kunnen er tafels, banken, praattafels en prikkabels gehuurd worden. Wij komen de tent bij u opzetten en ook weer afbreken. 1 tent 5750m, is voorzien van een aluminium frame en kan zonder gebruik van haringen opgezet worden, deze tent is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld buurtfeesten, omdat hij op elke ondergrond kan worden geplaatst. Voor de overige tenten worden wel haringen gebruikt en deze zullen dus op een grasveld geplaatst moeten worden. Ook is er nog de mogelijkheid om twee tenten van 5 x 10 m aan elkaar te maken zodat u een tent van 5 x 20 m heeft. De tenten worden alleen verhuurd in Noord-Oost Twente. Prijzen op aanvraag! Tent 5 x 10 m. Tent 6 x 16 m. Fotos van de tenten. Klik op de bovenstaande link om een aantal fotos van de tenten te bekijken. Voor verhuur of meer informatie over onze tenten kunt u contact opnemen met.:
Vedama Verhuur Wilnis.
De legertenten worden verhuurd op basis van zelf ophalen, opbouwen en terugbrengen.Indien u in het bezit bent van een stationwagon geen sedan is de legertent gemakkelijk te vervoeren. Mocht het vervoer toch een probleem opleveren, dan kunt u bij ons een aanhangwagen huren tegen een gereduceerd tarief.
Vind legertent in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
VERHUUR Legertenten en Veldbedden huren. Verhuur van engelse legertenten te gebruiken als slaaptent met veldbedden: levering in heel nederland formaten: 5 x 5 meter 5500, 5 x 10 meter 9000, 5 x 15 meter 14000, te huur met grondzeil of houten vloer als ondergrond.

Contacteer ons

Verhuur feest
stern verhuur
legertenten verhuur
foldtable
oven huren
geluid verhuur
boels apeldoorn
buitentent huren
toilet huren
party verhuur
tafel verhuur
dj set huren
partytent te huur