Resultaten voor Verhuur evenementen

 
Verhuur evenementen
Evenementen verhuur
Sikko Cazemier Home.
Welkom bij Sikko Cazemier Verhuur Evenementen. Sikko Cazemier Verhuur Evenementen is actief op de verhuurmarkt van licht, geluid en beeld voor particulieren, bedrijven, overheid, verenigingen, instellingen etc. Daarnaast organiseert Sikko Cazemier diverse openbare muziekfeesten en andere evenementen. Sikko Cazemier is ook het adres voor het verzorgen van discoshows. Lees verder
party
Evenementen tent huren Maessen Tenten Verhuur.
Om uw gasten extra comfort te geven kunt u er ook voor kiezen om heaters door ons te laten plaatsen in de evenementen tent. Onze heaters hebben een thermostaat waarmee u de temperatuur eenvouding kunt regelen. Als er weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn bij uw evenement kunnen wij voor u extra mobiele toiletten laten plaatsen. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen. Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een tent voor uw evenement? Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar 070 511 9395. Straat en huisnummer. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tent. BEL: 070 511 9395 Neem contact met ons op. Maatwerk op locatie. Volg ons ook via. Jumbo Boogspant tenten. Bezoekadres alleen op afspraak. 2215 TM Voorhout. T: 070 511 9395. Over Maessen Tenten. Maessen Tenten verzorgt tentenverhuur voor verschillende gelegenheden. Een tent huren bij Maessen Tenten betekent een volledige service met gratis op en afbouw én gratis advies. Huur uw tent bij Maessen Tenten. Copyright Maessen Tenten Verhuur 2018 powered by Online marketing bureau iClicks.
evenementen
Meubel verhuur voor evenementen.
Meubel verhuur evenementen. Meubel verhuur voor evenementen. Bent u op zoek naar meubilair om de aankleding van uw event compleet te maken? Profiteer dan van de uitgebreide ervaring van Coby Verhuur en laat u compleet ontzorgen door onze meubel verhuur voor evenementen!
party
Evenementen verhuur.
De verhuurartikelen variëren van complete licht, geluid en video installaties, projectieschermen, lopers met afzetpaaltjes, decoratiemateriaal, statafels met mooie rok, partytenten, terrasheaters, tot de verhuur van tenten, catering, barbecue benodigdheden en nog veel meer! HS Events adviseert u graag in betaalbare mogelijkheden voor uw evenement. Bekijk hier de prijslijst algemene evenementen verhuur.
evenementen
Evenementen en meer Rozet.
Theaterlokaal met tribune. 340 per dagdeel. Rozet heeft twee theaterlokalen voor creatieve lessen en workshops, trainingen en kleine. Verhuur van ruimtes. Reserveer een ruimte. Tentoonstelling Dromen en Conflicten. 11 februari t/m 27 mei Dromen conflicten is een thema van alle tijden.
Hutten Horeca Evenementen verhuur verhuur horecabenodigdhedenHutten Evenementen verhuur.
Bij ons is uw evenement in goede handen. Hutten Verhuur is gespecialiseerd in het leveren van meubilair, bars, tenten en andere benodigdheden voor evenementen. Wij gaan altijd voor een totaaloplossing: wat we zelf niet in het assortiment hebben, regelen wij voor u.
De Wit Events Evenementenverhuur en Evenementencatering.
Uitzendbureau voor horecamedewerkers op festivals en andere in en outdoor evenementen. Uw evenement in professionele handen. Een on en offline werkend cashless betaal en toegangssysteem voor grote maar ook kleinere in en outdoor evenementen. Snel en efficiënt afrekenen, toegangscontrole en real-time inzicht in kasstromen en voorraadbeheer.
Evenementen verhuur: Horeca en feesten Boels.
Geef uw evenement een klassieke invulling met onze inklapbare statafel, White statafelhoes en topcover, Gio barkrukken en Coffeelings mokkakoppen. Loungen wordt pas echt genieten wanneer u een ongedwongen loungesfeer creëert met de Quader loungetafel, Clemente zetel, Coffeelings koffiekoppen en Caiparinha-glazen.
Westerhuis Verhuur Twente We komen een feestje bouwen.
Onze studenten ervaren veel leermomenten in de samenwerking met Westerhuis Verhuur tijden de projecten die zij organiseren. Het plannen en organiseren van kleine en grote diners en evenementen gebeurt in elk leerjaar. De medewerkers van Westerhuis Verhuur spelen hierin een belangrijke rol.
Evenementenverhuur breukersverhuur.
Evenementenverhuur voor u betekent feest en geen omkijken, de zorgen nemen wij voor onze rekening. Dan moet u Breukers Verhuur zijn! Hier vindt u een overzicht van de mogelijkheden, u kunt de benodigde artikelen eenvoudig op uw offerte aanvraag plaatsen.
Evenementen Serice Haven Heerenveen Bedrijven Welkom bij Haven Evenementen Service.
Haven Evenementen Service verhuurt alle evenementen materiaal voor grote en kleinere evenementen, feesten en festivals, dorpsfeest en overige partijen. U kunt bij ons terecht voor een tafel en een paar stoelen maar ook voor de inrichting van een complete feesttent. We hebben alles in huis om van uw evenement een geslaagd feest te maken. Wij verhuren biertapinstallaties, tenten, tafels en stoelen, licht en geluidsfaciliteiten, stroomvoorziening, wateraansluitingen, ledbars, rode lopers en nog veel meer. Tevens verzorgen wij de dranken voor u. En: ongeopende flessen en fusten kunt u altijd kosteloos retourneren. Voor de verhuur van materialen en bijbehorende producten kunt u in onze webshop vrijblijvend een offerte aanvragen.
Welkom bij Spijkerman EvenementenVerhuur Spijkerman Verhuur B.V.
Verpakkingen en transport. Bestek, porselein en glaswerk. Statafel Nature L. Stalen barkruk met cognac kleurige zitting. Spijkerman Evenementen B.V. Pieter Mastebroekweg 5 Meppel 31522 255106 info@spijkerman.eu. Spijkerman Evenementen B.V. Verlengde Bremenweg 14 Groningen 31 50 3070044 info@spijkerman.eu. Copyright 2018 Spijkerman Evenementenverhuur B.V.

Contacteer ons

huur partytent
boels rotterdam
wc huren
Partyverhuur Leiden
legertent huren
kadertent
dansvloer huren
boels amsterdam
audio apparatuur huren
Festivaltent Huren
boels eindhoven
Koelkast huren
Partyverhuur
Verhuur evenementen