Meer resultaten voor legertent huren

 
legertent huren
Vind legertent huren in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Tent huren: Professionele tent of legertent 5x12 te huur. Legertent 5x12 te huur de proffessionele legertent is afkomstig uit het nederlandse leger. Het doek is van canvas en brandvertragend behandeld. De tenten zijn geschikt voor: buurtfeestjes barbeque schoolkampen sportaktiviteiten je kan gewoon staan in de tent.
tent kopen 6 personen
Tentenverhuur Partytent huren? Alle soorten feesttenten EASY TENT.
Uiteraard kunt u als particulier en als zakelijke gebruiker een tent huren bij ons. Wij verzorgen de tentenverhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals zakelijke netwerkborrels, bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren.
stropdassen
Legertentverhuur Hoogeveen, Drenthe.
De legertent is 5x10 meter, je hebt dus 50m2 extra dak boven je hoofd als je de legertent hebt opgezet. Heeft u nog vragen over het huren van een legertent? Als u nog vragen heeft over het huren van een legertent kunt u ook altijd bellen of een e-mail sturen.
google zoekwoorden
Span en legertenten bij Wetskin Tentenverhuur in Amsterdam.
Bij beschadiging van tegels of leidingen bij het inslaan van haringen voor een tent, zijn de daaruit voortvloeiende kosten ten alle tijden voor rekening van de huurder. U kunt de legertent zelf afhalen en opzetten, of ervoor kiezen dit tegen betaling te laten doen door Wetskin Tentenverhuur.
haarimplantatie
Legertentenverhuur, het adres voor een legertent!
Onze legertenten passen in een 3 of 5 deursauto waarvan de bank plat kan. Al meer dan 20 jaar. worden onze legertenten gehuurd om een evenement mogelijk te maken. Introductiekampen van sport en studentenverenigingen, jeugdkampen en familiefeesten: onze tenten hebben het allemaal meegemaakt.
tent kopen 6 personen
Legertent huren www.groepstentverhuur.nl.
Voor het huren van een legertent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren boogtenten, deze worden ook gebruikt in het Nederlandse leger. De tent heeft geen middepalen en bestaat uit een aluminium frame. Het doek is van canvas.
Alles voor koelkast-tuinfeest-benodigdheden-legertent-huren-leeuwarden huren? Hettema Verhuur's' shop.
Hettema Verhuur voor al uw tuinfeest benodigdheden, van koelkast tot legertent. Organiseert u een bijzonder tuinfeest met originele extras? Of plant u een kamp in een grote legertent in de bossen van Leeuwarden? Misschien wilt u daar nog spullen voor huren zoals een koelkast of veldbed.
CampZone Tent Huren.
CampZone Tent Huren. Speel je games, houd je van gezelligheid en wil je prijzen winnen, maar heb je geen tent ter beschikking? Behoud je enthousiasme, want de oplossing voor jouw probleem is gevonden! Rent An Army Tent en Donselaar Tenten verhuren alles wat jij nodig hebt op CampZone, inclusief de spullen die je nodig hebt in jouw tent.
Legertenten huren Legertenten.nl.
Al vele jaren verhuren wij legertenten voor bedrijven, particulieren of verenigingen. Op deze site krijgt u ook meer informatie over wat er bij het huren van een legertent komt kijken, sfeer impressie, tips voor het aankleden van een legertent voor een sfeervol feest.
Legertent US2 20 personen.
Legertent US2 20 personen Huren. Legertent US2 20 personen: 1 Dag. Legertent US2 20 personen: 2 Dagen. Legertent US2 20 personen: 3 Dagen. Legertent US2 20 personen: 5 Dagen. Legertent US2 20 personen: Week. Cousijnsen Legertenten B.V. 3862NS NIJKERK GLD.
Legertent huren voor een feestje of weekendje weg?
Al een jaar of tien verblijft Dweilorkest De Deurdweilers jaarlijks op het dweilkamp dat ten tijde van de Bemmelse Dweildag wordt georganiseerd. In 2014 is er een gloednieuwe legertent aangeschaft om alle muzikanten onderdak te kunnen bieden. En deze tent kun jij huren.
8-10 persoons Luxe Legertent Camping Terpstra.
056 244 9091 06 1220 3659 info@campingterpstra.nl. 8-10 persoons Luxe Legertent huren op Terschelling. Vakantie met je vrienden in de Luxe Legertent van Camping Terpstra. Een Luxe Legertent is een ingerichtte legertent die geschikt is voor 8 tot 10 personen.

Contacteer ons

huur partytent
boels rotterdam
wc huren
Partyverhuur Leiden
legertent huren
kadertent
dansvloer huren
boels amsterdam
audio apparatuur huren
Festivaltent Huren
boels eindhoven
Koelkast huren
Partyverhuur
Verhuur evenementen