Zoeken naar Verhuur Tenten

 
Verhuur Tenten
Verhuur Tenten - Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van tenten en dat in elke maat.
Wij verzorgen alles tot in de puntjes! Een feest organiseren in een tent op een unieke locatie, bij u thuis in de tuin of naast uw bedrijf is altijd persoonlijk, sfeervol en bovenal gezellig. Voor uw personeels of bedrijfsfeest, beurs, trouwfeest, tuinfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest, festival of evenement verhuurt Tentz kwaliteitsvolle tenten.
verhuur - Partytent 3x3 ELITE.
Onze Easy Up partytenten zijn verkrijgbaar in de maten 2x2, 25x25, 3x3, 45x3, en 6x3mt en zijn erg eenvoudig op te zetten. Sinds een aantal jaren hebben we tevens onze eerste zeshoekige partytent te koop met een doorsnee van 35, meter.
verhuur - Semi Prof tenten.
Wij hebben een heel breed assortiment wat wij je aan kunnen bieden, of je nu op zoek bent naar een easy up tent, een goedkope feesttent, een sterke pvc tent of een prachtige pagodetent. Wij hebben ook bijpassende artikelen, zoals een statafel of een heater.
verhuur - Partytenten Medium Prof.
Heb je een tent nodig die wat meer in de wind staat, dan raden we je aan op zijn minst een semi-prof partytent te kopen. Moet een partytent langer op blijven staan, dan adviseren we je om een PVC partytent te kopen.
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Kan ik een optie nemen. Je kunt altijd vrijblijvend 2 weken een optie op jouw feestdatum nemen, als we na 2 weken niets van je horen dan houden wij ons het recht voor de locatie aan iemand anders te verhuren.
Huur/ verhuur uw CamperToercaravanStacaravanChalet, Recreatiewoning.
Dan bent u bij Opencaravanroute aan het juiste adres.Via Opencaravanroute.nl bieden particulieren en bedrijven hun CamperToercaravanStacaravanChalet, of recreatiewoning aan in welke vorm dan ook.Via Opencaravanroute leggen huurder/verhuurder eenvoudig contact met elkaar. Via Opencaravanroute.nl huurt of verhuurt u CampersToercaravansStacaravansChalets, en recreatiewoningen door geheel Europa.Niet gevonden wat u zocht?
Blitzz tenten en feestmateriaal Verkoop en verhuur tenten, feestmateriaal.
Verhuur tenten en feestmateriaal. Meubilair, Tenten en Springkastelen. Verkoop tenten en feestmateriaal. Tenten, Linnen en Meubilair. Onze ervaring, Uw garantie op een succesvol feest. Blitzz werd opgericht in 2010 en is vooral gespecialiseerd in verkoop en verhuur van feestmateriaal, tenten, springkastelen en attracties.
Evenemententent, Aluhal, podium of tribune huren? Kuijf Zn.
Groot, klein, sport, cultuur of bedrijfsevenement: door onze jarenlange ervaring leveren we een waardevolle bijdrage voor iedere gelegenheid. Profiteer van onze all-in-formule en huur naast tenten, podia en tribunes ook alle toebehoren via ons. Denk hierbij aan aankleding van tenten, cateringbenodigdheden, verwarming, airconditioning en aggregaten.
party tent
Jansen van Lierop Tentenverhuur Jansen van Lierop Tentenverhuur.
Maak uw keuze uit ons assortiment met tenten, steoelen, tafels, aankleding, etc. Simpelweg alles wat nodig is voor een speciale aangelegenheid. Maak uw keuze uit ons assortiment met tenten, steoelen, tafels, aankleding, etc. Simpelweg alles wat nodig is voor een speciale aangelegenheid.
verhuur van tenten west vlaanderen
t Hekeltje partyverhuur en tenten voor elk evenement.
In de online verhuurshop kunt u alle artikelen behalve de tenten met prijzen vinden. De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of u kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen. t Hekeltje Verhuur is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld tenten, podiumbouw ook met overkapping etc.
huis verhuren
Brandwacht Tenten bouw en verhuur voor festivals.
huis verhuren aan expats
Top Partyverhuur Feestje? verhuur van tenten, statafel of een compleet feest.
verhuur van tenten, statafel of een compleet feest. Vloeren en tapijt. Stoelen en Barkrukken. Verlichting en electra. Apparaten en benodigdheden. Koffie en thee diversen. Tap-bar installaties en koelingen. Voor als het. op en TOP moet zijn! tot heel groot! als u maar wenst!
feest verhuur
Partytentverhuur Twente Partytent Huren in Twente.
Tenten 6 meter overspanning. Tenten 8 meter overspanning. Tenten 10 meter overspanning. Alu Hal 10 meter overspanning. Alu Hal 135, meter overspanning. Alu Hal 15 meter overspanning. Houten Vat Statafel. Drive inn Show. Hete lucht oven. Wij verhuren ook in.: En ook in.: Feesttent verhuur Enschede/Hengelo.
zeilboot verhuur
Tentenverhuur Enschede kamstratentenverhuur.
Kamstra Enschede, uw tenten leverancier. Dankzij onze jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in Twente en omstreken zijn wij vandaag de dag in staat om alle soorten feesttenten snel en vakkundig te leveren. Kamstra is uitgegroeid tot dé tentverhuurder van Twente en we hebben daarmee een grote voorraad aan tenten en toebehoren opgebouwd.
hangmat tent
Bungalowtent boeken, tent huren Roan Camping Holidays.
Zo beschikt de keuken over een ruime afsluitbare keukenkast, een 4-pits gasfornuis en een hoge koelkast met apart vriesvak! Daarnaast zorgen wij in al onze tenten voor stevige, goede bedden die altijd 2.00m lang zijn met gratis kussens en eenpersoonsdekbedden.
vouwtent kopen
Berkvens Tentenverhuur Alles voor uw evenement.
Berkvens tentenverhuur is uw totaal leverancier voor tenten. Wij leveren diverse tenten, podia en accessoires in veel verschillende formaten. Zo verhuren wij tenten voor elk feest van 10 tot 5000 personen! Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse branchevereniging voor tentenverhuurbedrijven.
Verhuurbedrijf Zuid Holland
De Kampeerder www.kampeertentverhuur.com.
Deze tenten zijn van zeer goede kwalteit, en worden op tijd vervangen door nieuwe tenten. Als u bij ons een tent huurt bent u dus verzekerd van goede kwaliteit. Nieuw opblaasbare tent. We hebben sinds vandaag de Bardani Airwolf 4000 in de verhuur.
zeilboot verhuur
Partytent huren Eindhoven Statafels Partyverhuur Eindhoven.
Easy up tenten. Easy up tent 22 meter. Easy up tent 23 meter. Easy up tent 33 meter. Easy up tent 345, meter. Easy up tent 36 meter. Easy up tent 44 meter. Après Ski hut. Aluhal met harde wanden.
Verhuur tenten.
Ze zijn op verschillende manieren te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld twee tenten naast elkaar plaatsen. Heb je een lange tuin hebt dan kunnen wij twee tenten in de lengte koppelen. Maar we kunnen ook drie tenten koppelen, bijvoorbeeld in een L-vorm of een U-vorm.

Contacteer ons

tap huren
feesttent
grote tent huren
Grote partytent huren
picknicktafel huren
statafel verhuur
toiletwagen huren
circustent
evenementen tent
Verhuur Tenten
camping tent huren
wc wagen huren
feestartikelen huren