Meer resultaten voor grote tent huren

 
grote tent huren
TENT HUREN - U wil nog snel een tent voor uw event?
U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen! ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. VouwtentenStatafels, en Klapmeubilair. Online bestellen van al uw feestmateriaal? BEKIJK ONS AANBOD. Door op In winkelmand te klikkenkan, u in enkele stappen al onze feestmaterialen huren of kopen.
grote tent - Uiteraard zitten de montage-instructies bij de tent inbegrepen.
Bovendien heeft het doek een grote scheurweerstand en is het doek hitteresistent, olie vet en vochtwerend en afwasbaar aan beide kanten. Daarnaast wordt iedere OCR tent standaard geleverd met een dubbele bodem, dus inclusief de waterdichte, vormvaste druppelbak van robust 0.6mm PVC-folie.
Feesttenten huren en grote tenten huren.
Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat wij als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche. Verder lezen
Tent
Grote feesttent huren zoals onze Aluhal?
Grote feesttent huren zoals onze Aluhal? Als u een groter feest of evenement geeft, dan zou deze feesttent erg geschikt kunnen zijn! Deze grote tent is namelijk hoger dan een pagodetent waardoor het een ruimer gevoel geeft. De feesttent bestaat uit delen van 10 of 8 meter breed en 5 of 3 meter lang.
TENT HUREN
Grote tent huren bij Maessen Tenten Verhuur.
Een grote tent huren met toebehoren. U heeft bij Maessen Tenten de mogelijkheid om toebehoren te huren voor de aankleding van uw jumbo boogspant tent. Om de aankleding van uw tent helemaal af te maken, kunt u de vloer van uw tent laten bekleden door Maessen Tenten.
Tent
Eurocircus Tentenverhuur Tent Huren 300 tot 60.000 personen.
Het is dan ook niet voor niets dat vele grote feesten, festivals, circus tours en evenementen vertrouwen op Eurocircus Tentenverhuur. Zorgeloos tenten huren, daar staan we voor. Tenten huren voor spectaculaire evenementen. Tenten huren bij Eurocircus Dominator. Tenten huren bij Eurocircus AID Wageningen.
ooms makelaars
Grote tent huren.
Grote tent huren. Eurocircus: Groots in Tentenverhuur! Totaalverhuur van tenten. Voor 300 tot 60.000 personen. Inclusief transport op en afbouw. Altijd flexibel en servicegericht. Alles volledig in eigen beheer! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Grote tenten voor grootse evenementen. Eurocircus levert evenementen tenten, festival tenten, circus tenten, alu hallen, kortom alle soorten grote tenten die de organisatie van uw evenement tot een succes kunnen maken.
Grote tent Scouting AZG Waalwijk.
Wildevaart 15-17 jr. Grote AZG tent. AZG tent van 7 meter breed en 5 meter hoog is in delen te huren.: 700, meter lang kost 300. 1050, meter lang kost 350. 1400, meter lang kost 400. 1750, meter lang kost 450.
Accommodaties voor 7 of 8 personen. Rent-a-Tent.
De accommodaties op deze pagina zijn geschikt voor 7 of 8 personen en staan op de leukste campings, grote stacaravans en echte familietenten. Bij ons kunt u een tent huren voor wel 8 personen! Ook hebben wel 7 persoons stacaravans.
Feesttent huren: tent huren voor feesten Maessen Tenten Verhuur.
U kunt de aluhal tent per vijf meter verlengen. Direct een feesttent huren. Jumbo boogspant feesttent. Deze grote, flexibele tent wordt veelvuldig ingezet bij formele gelegenheden, zoals beurzen en conferenties. Het grote voordeel van de grote tent is dat de tent oneindig te verlengen valt.
Grote Tent Huren Mogelijkheden en Voorbeelden.
Als u de grote tent langer of korter wilt huren dan gepland, is dat ook geen enkel probleem. Elke gewenste temperatuur binnenin. In de tent wordt de door u gewenste temperatuur gecreëerd. Bijvoorbeeld om uw voorraad vers te houden of de grote tent prettig werkbaar te maken voor alle medewerkers.
Tentverhuur in Gelderland Groot klein! Deze tent huren.
U kunt bij dezeTenthuren.nl de geschikte tent voor uw feest of evenement huren! Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van tentverhuur in Gelderland. U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten tenten en toebehoren. Van grote aluhallen en pagodetenten tot aan eenvoudige partytenten en overkappingen.
Grote Feesttent Huren Voor Feesten en Evenementen.
Aan het huren van een feesttent zijn voorwaarden verbonden. De grote feesttent wordt altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit houdt in dat de tent een open geheel is zonder obstakels binnen in de tent of scheerlijnen buiten. Door de sterke constructie van de grote feesttent kan licht en geluid aan het dak geïnstalleerd worden, hierdoor is de vloer volledig vrij waardoor u 100% gebruik kunt maken van de ruimte binnen en buiten de tent.
Berkvens Tentenverhuur Alles voor uw evenement.
Grote verduisterende tent. Festivaltent met uitstraling. Huur vanaf slechts 425! Eenvoudig op te zetten. Huur vanaf slechts 100! Relatief klein mogelijk. Kan verlengd worden. Wit verduisterende ramen. Als verlenging gebruiken. Goedkope tent huren. Bij Berkvens tentenverhuur bent u verzekerd van een goede prijs.

Contacteer ons

tap huren
feesttent
grote tent huren
Grote partytent huren
picknicktafel huren
statafel verhuur
toiletwagen huren
circustent
evenementen tent
Verhuur Tenten
camping tent huren
wc wagen huren
feestartikelen huren