Meer resultaten voor tap huren

 
tap huren
Tap huren De Leckere.
Wij hebben verschillende biertap faciliteiten. Van tafeltap tot tapbar, van glaswerk tot vilt, maar ook voor wijnen en frisdranken bent u bij de leckere tap verhuur aan het juiste adres! Voor meer informatie klik hier of bel 030 2600 134.
schoonheidssalon zaandam
Bos Evenementen Biertap huren.
We bezorgen op locaties door Noord Nederland. Naast het huren van een biertap kunt u bij ons terecht voor vele andere party en evenementenmaterialen. Wij bezorgen de biertap en toebehoren op locatie, sluiten alles voor u aan en zorgen uiteraard ook voor de koolzuur.
sophos
Biertap huren Horecabier fust bier 5% Alc. vanaf 3250, ex btw. Biertap huren Horecabier fust bier 5% Alc. vanaf 3250, ex btw.
Een biertap huren bij Horecabier.nl. Wilt u een biertap huren omdat u binnenkort een feest, jubileum of huwelijk te vieren heeft? Horecabier.nl levert naast kwaliteit bier ook goedkope tap installaties. Van tafel tap tot o.a. mobiele bar, koelkasten en een tap wagen.
makelaars kantoor
Biertap huren / verhuur doet u hier online!
Zin om weer eens een ouderwets feestje te organiseren? Vergeet dan niet om een biertap en een bar te huren! Hieronder vindt u ons assortiment aan taps en barren. Koelkast met glazen deur 520 ltr. Dispenser met kraan 85, ltr. Gluhweinketel 27 ltr. Ronde bar compleet met LED verlichting. Ronde bar met LED verlichting incl. spoelbak en lekrooster. Ronde bar compleet met LED verlichting. Ronde bar 1/6 met LED verlichting incl. Ronde bar 1/6 met LED verlichting incl. Ronde bar 1/6 incl. biertap met LED verlichting. UW eigen BRANDING t.b.v. half ronde bar. Half ronde bar met LED verlichting incl. Half ronde bar met LED verlichting incl. spoelbak en lekrooster. Half ronde bar compleet met LED verlichting 1x tap spoelbak.
beveiligingscamera
Biertap-verhuur.com Biertap huren Eindhoven Tafeltap koelkasten drank Geldrop Nuenen Valkenswaard.
Ze hebben een groter tap vermogen dan een tafeltap en zijn daarom geschikt voor elk feest en evenement! In Eindhoven Geldrop Nuenen Mierlo Valkenswaard Aalst Waalre Veldhoven en omgeving 10 km buiten Eindhoven is onze bezorging gratis bij een bestelling vanaf 50 exclusief BTW! Zit u buiten deze regio rekening wij een km vergoeding van 045, per gereden KM. Wij verhuren onze taps alleen in combinatie met afname van drank. Wij nemen volle fusten en flessen retour! Als u interesse hebt in een verhuur product van ons, dan kunt u links van de site een prijslijst downloaden en deze naar ons mailen. Hebt u verder nog vragen, dan kan u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. www.biertap-verhuur.com info@degrootpartyservice.nl 0619302039. Verhuur Biertaps Barren Taps Koelkasten Tafeltap Drank Frisdrank Huren.
groepsaccommodatie texel
De Leckere tapverhuur De Leckere Tapverhuur Utrecht Biertap huren.
Wij hebben verschillende biertap faciliteiten. Nu ook De Leckere op jouw feest, evenement of festival! Van bier tot frisdrank, van tap tot tafel, De Leckere regelt het voor u! Offerte op maat? klik hier of bel 030 2600 134. Onder de 18?
goedkope verzenddozen
Huureentapje.nl Het adres om van elk feest een succes te maken!
Wij kunnen voor u het gehele drankenpakket verzorgen inclusief de daarbij behorende benodigdheden. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor het huren van tapinstallaties, mobiele bars, tapbuffetten, uitgifte buffetten, koelkasten, sta tafels, barkrukken en diverse soorten glazen. Maak hier uw keuze.
Tapverhuur Prinsenbeek, de plaats om uw tap te huren voor heel de regio.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van feesten en partijen. U kunt bij ons een tap huren, maar ook het volledige feest afnemen. Wij verzorgen voor u onder andere.: Dranken: bierfusten, kleine en grote flessen frisdrank en een goed wijnassortiment.
Tapinstallatie huren? Biertap huren? Tapje huren? Partyverhuur Leiden HetGemakVan.
Partyverhuur Leiden HetGemakVan heeft voor ieder feest, groot of klein wel een geschikte tap op voorraad. Ook toebehoren zoals koolzuur en spoelsets behoren tot ons assortiment. Uiteraard kunt u ook direct bij ons vaten bier bestellen van o.a. Heineken, Amstel en Horecabier. Bierpul 0.5 liter. Water Tap 8 Liter.
Tapmaar Verhuur Leek Groningen Friesland Drenthe.
De hoogte van deze pilaren is 1.90.Verkrijgbaar n. Ballonboog 5 meter. Versier uw entree met een prachtige boog.Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mobiele biertap met spoelbak. Een heerlijk vers getapt biertje voor op uw feestje tapt u met deze mobiele biertap.nbs.
Verhuur De Bierwinkel.
E 200.00 rekenen wij E 2.50 administratiekosten. Bij het huren van een tap en daarbij afname van drank, bezorgen wij gratis thuis. Bezorgen van een tap alleen in een straal van 20 kilometer rond Bergen op Zoom. Huren van Statafels.
Tapverhuur Wijnhuis Uden.
Deze lijst bevat slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wij hebben meer dan 900 wijnen, meer dan 100 bieren op fles en een zeer ruim aanbod gedistilleerde dranken. Komt u er niet uit? Bezoek dan onze winkel voor advies.

Contacteer ons

tap huren
feesttent
grote tent huren
Grote partytent huren
picknicktafel huren
statafel verhuur
toiletwagen huren
circustent
evenementen tent
Verhuur Tenten
camping tent huren
wc wagen huren
feestartikelen huren